Waarom een goede website niet genoeg is om online te slagen

 

Het hebben van een geweldige website is belangrijk voor elk bedrijf, maar het is niet genoeg. Ondernemers die online willen slagen, moeten investeren in marketing en promotie, zodat hun website door de juiste mensen wordt gezien. Laten we eens kijken naar de redenen waarom het hebben van een goede website, alleen niet genoeg is.

Tropics-writer
organische-groei

Verkeer is cruciaal voor succes

Hoe geweldig je website er ook uitziet of hoe geweldig je producten ook zijn, als niemand de site bezoekt zul je geen succes hebben. Er moet verkeer door je site stromen als je wilt dat klanten bij je kopen. Daarom is het hebben van een geweldige website slechts een deel van de vergelijking – je moet ook investeren in marketing en promotie, zodat meer mensen van je bedrijf weten en je site bezoeken.

 

Je website optimaliseren voor de zoekmachines is essentieel.

En dit is waarom

Het is geweldig als mensen zoeken op bepaalde trefwoorden die te maken hebben met wat jij doet en jouw website bovenaan de resultatenpagina van de zoekmachine (SERP) vinden. Dit is waar SEO om de hoek komt kijken – SEO helpt ervoor te zorgen dat je website hoger op de SERP’s verschijnt, waardoor hij beter zichtbaar wordt en meer potentiĆ«le klanten jou kunnen vinden. Zonder te investeren in SEO kom je, zelfs met een geweldige website, niet hoog in de SERP’s komen om zoveel mogelijk potentiĆ«le klanten bereiken.

 

De beste online leeromgeving in LearnDash laten bouwen.
online-aanwezigheid

Sociale media kunnen de zichtbaarheid vergroten

Een sterke aanwezigheid in de sociale media kan helpen de bekendheid van je bedrijf te vergroten en gebruikers naar je site te laten terugkeren. De kracht van sociale media kan niet worden genegeerd – het is een integraal onderdeel geworden van digitale marketingcampagnes in verschillende sectoren. Het is dus belangrijk voor ondernemers die online willen slagen om accounts aan te maken op alle belangrijke sociale netwerken en hun publiek regelmatig te betrekken bij die platforms.

Het hebben van een echt goede website alleen is geen garantie voor succes online; er komt veel meer bij kijken dan dat! Ondernemers moeten ook investeren in promotie en marketing, zodat hun sites door meer mensen gezien worden. Daarnaast zal SEO ervoor zorgen dat hun websites hoger in de SERP’s verschijnen, terwijl sociale media de zichtbaarheid nog verder helpen vergroten. Al deze onderdelen moeten harmonieus samenwerken als ondernemers online succes willen hebben!

Nog meer toffe en inspirerende blogs

Gastblog: haarwerkspecialist in balans

Gastblog: haarwerkspecialist in balans

Bij Website Remake houden we van verhalen waarbij mensen hun passie omzetten in een bedrijf dat het leven van anderen verbetert. Dat is precies het geval bij Monique van Zijtveld en haar bedrijf, Haarwerkspecialist In Balans. Monique heeft haar jarenlange ervaring als...

AI-gestuurde chatbot – het geheim van succesvolle bedrijfsgroei

AI-gestuurde chatbot – het geheim van succesvolle bedrijfsgroei

Als bedrijf wil je je klanten tevreden houden en tegelijkertijd de groei van je bedrijf stimuleren. Dit kan een uitdaging zijn, vooral als je te maken hebt met een groot aantal klanten en taken die uitgevoerd moeten worden. Hier komt ChatGPT om de hoek kijken. ChatGPT...

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support