Bye Bye, webwinkel
worsteling

Hallo, E-commerce euforie

Van passie naar profit: jouw webshop, next-Level

Jij hebt een product, een passie en een onmiskenbare drang om de digitale markt te veroveren. Je wilt niet alleen opvallen, maar écht resoneren met je klanten. Je streeft ernaar om jouw webshop en producten op een stijlvolle én effectieve manier te presenteren. Met ‘Webshop Remake’ duiken we vanaf dag één in actie, zonder te verzanden in de drang naar perfectie. Samen, gestructureerd en met volledige focus, creëren we een vernieuwde webshop die al in de eerste week zorgt voor meer bezoekers, verkopen en loyale fans. Stel je eens voor dat jouw webshop elke dag, de klok rond, voor jou aan het werk is

De beste online leeromgeving in LearnDash laten bouwen.

Projecten

Effort IT – soon online

Effort IT – soon online

Binnenkort onthult Effort IT met trots onze gloednieuwe WordPress-website! Dit spannende project belichaamt onze toewijding aan innovatie en gebruiksgemak, ontworpen om onze klanten een naadloze, informatieve en interactieve ervaring te bieden. Met een frisse look,...

Klantportaal Ontwikkeling voor REW Eerbeek

Klantportaal Ontwikkeling voor REW Eerbeek

In opdracht van Petra van REW Eerbeek hebben we een gebruiksvriendelijk klantportaal ontwikkeld, geïntegreerd met het Logiflex voorraadsysteem. Dit project richtte zich op het vereenvoudigen van het bestelproces voor klanten, met een speciale focus op het faciliteren...

Bonna Benelux

Bonna Benelux

Ontdek onze nieuwste projecten - zoals de gloednieuwe website voor Bonna Benelux! Bij deze opdracht hebben we de kracht van video en afbeeldingen benut, waarbij we ons bewust zijn van het feit dat mensen visueel ingesteld zijn. De resultaten zijn verbluffend en we...

Van bezoekers tot blije kopers

Stel je eens voor: 

… Een online winkel die feilloos de perfecte klant naar je producten leidt, waardoor financiële groei meer regel is dan uitzondering.

… Marketing die niet als een dagelijkse sleur aanvoelt, maar als een leuke, opwindende showcase van wat je te bieden hebt.

… Een vlekkeloze webshop-ervaring die zo intuïtief is dat klanten terug blijven komen, keer op keer.

… Productpresentaties en beschrijvingen die zó authentiek en uniek zijn dat klanten meteen de waarde ervan inzien.

… En een klantreis die zo soepel is dat elk bezoek aan je webshop een beleving op zich wordt.

webshop

Succesverhalen

Pizza and more

Ontdek onze gloednieuwe webshop voor Pizza and More in Leiden – smaakvol gemak, rechtstreeks bij u thuis!

 

 

 

 

 Meer info

Zakelijk in beeld

Ontdek onze nieuwe website en webshop voor Zakelijk in Beeld!

Leer zelf filmen en vloggen met je smartphone. Oud-NOS journalisten met ruim 20 jaar ervaring helpen je op weg.

Meer info

Booz Brothers Club

Ontdek onze nieuwe webshop voor de Booze Brothers Club!

Reis mee met Arjan & Lucas terwijl ze de wereld verkennen en unieke dranken ontdekken. Word lid van onze drankabonnement en deel in de passie van de Booze Brothers.
 

 

 Meer info

Espresso werkplaats

Ontdek onze nieuwe branding en webshop voor de Espresso Werkplaats!

Hoogwaardige koffiebenodigdheden binnen handbereik. Welkom bij de vernieuwde Espresso Werkplaats!

Meer info

Ultra-Overdrive Pakket

Zoveel meer dan compleet

Bij website remake, gaan we verder dan alleen het bouwen van je website. We bieden een compleet pakket aan diensten en tools om alles te dekken wat je nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid – en meer.

SEO Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen schittert in design maar ook optimaal vindbaar is voor zoekmachines. Van keyword optimalisatie tot technische SEO, wij hebben alles gedekt.

Superieure UX/UI Design

Elke website die wij ontwikkelen, is een meesterwerk van zowel UX (gebruikerservaring) als UI (gebruikersinterface) design – voor een naadloze en esthetisch aantrekkelijke online ervaring.

Exclusieve Toegang tot Divi Thema

Krijg levenslange toegang tot het veelzijdige Divi thema voor jouw nieuwe website, inclusief toekomstige updates (waarde van € 249). Heb je een voorkeur voor een ander thema? Laat het ons weten; onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan thema’s.

Juridische documenten

Om jouw website niet alleen prachtig, maar ook professioneel en veilig te maken, inclusief algemene voorwaarden en privacyverklaring zonder extra kosten.

Digitale Planner & Social Media Templates

Kies een digitale planner en social media templates die jouw planning en online betrokkenheid een boost geven. Bewezen effectief: ondernemers zien doelen 50% sneller bereikt en een toename van 60% in sociale betrokkenheid.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.

Contact

7 + 7 =