Met alleen een
website kom je er niet

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Het is niet jouw schuld

Als jouw website niet werkt

10 jaar geleden werkte alleen een goede website. Helaas is dat anno 2023 écht niet meer voldoende. Het is een combinatie van verschillende factoren. Daarnaast moet je je doelgroep goed kennen.

Het is niet jouw schuld! De tijden zijn veranderd, en om de concurrentie voor te blijven moet je mee veranderen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken – wij zijn experts in online marketing, en kunnen je helpen je website weer op snelheid te krijgen. Wij gebruiken de website als sterke basis. Vanuit daar bouwen wij verder. We heten niet voor niets website remake wink.

Focus op

Jouw aanbod

Website

Social media

Bereikbaarheid en serviceniveau

Samen aan de slag

Stap voor stap

De digitale blauwdruk. Wij nemen je stap voor stap mee. Hoe kun jij meer bezoekers naar je website kunt  krijgen. En niet zomaar bezoekers. Maar bezoekers waarvoor jij je product of dienst voor gemaakt is. 

Het meet eerst waar je bent en plant dan precies hoe je komt waar je heen wilt. En daar stopt het niet – het optimaliseert ook de sociale mediakanalen en websites, zodat alles er precies goed uitziet voor je doelgroep! Bovendien maken wij templates voor verschillende formats op elk kanaal, evenals inhoudskalenders voor de komende drie maanden. Hiervoor hebben wij vier simpele stappen.

 

Voel je je verloren in alle marketing opties?

Je bent niet alleen. Veel ondernemers voelen zich overweldigd door het enorme aanbod van online marketing.

Start

Wij komen langs om kennis te maken met jouw bedrijf. Wij willen weten wat het verhaal achter jouw bedrijf is. Alleen zo komen we tot de beste resultaten. En kunnen we een pad maken om jouw klanten online op de beste mogelijke manier te helpen en om jouw boodschap uit te dragen.

Fase 1

 o meting & planvorming. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Welke stappen moet je daarvoor nemen? Hierbij gebruiken wij jouw website als uitgangspunt. We bekijken welke pagina’s er zijn, wat is het doel van de bestaande pagina’s? Hoe zit het met Keywords en Seo? 

Fase 2

Website aanpassen waar nodig. Opzetten van de SEO. Bestaande social media kanalen optimaliseren. Aanmelden voor nieuwe kanalen als dat nodig is. En als de doelgroep zich daarop bevindt.

Fase 3

Plan en instructie vooor de website voor de komende drie maanden. Maken van templates voor Social media. Voor elk kanaal een ander formaat voor optimale gebruikerservaring. Content kalender voor de komende drie maanden maken. 

Vervolg

Medewerkers opleiden hoe goede content te maken en plaatsen. Kan met (online) training kunnen. Of dit werk geheel aan ons overlaten.

Zorg voor vertrouwen

Een solide basis hebben voor je online aanwezigheid is belangrijker dan ooit. Het geeft potentiële klanten en opdrachtgevers de zekerheid dat ze te maken hebben met een gerenommeerd bedrijf, want een gevestigde en goed beheerde website straalt betrouwbaarheid uit en zal meer aandacht trekken dan trager ladende, ongeorganiseerde websites. Bovendien kun je door je online aanwezigheid goed in te richten alle voordelen benutten van digitale marketingkanalen zoals SEO, sociale media en gerichte campagnes. Basisstukken zoals merkrichtlijnen, toegankelijke contactinformatie en gedetailleerde beschrijvingen van producten of diensten zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je doelgroep snel en gemakkelijk kan vinden wat hij nodig heeft. Door het opzetten van een gestroomlijnde aanwezigheid op het web kunnen bedrijven een grotere naamsbekendheid krijgen, een betere zoekzichtbaarheid, meer leads en nog veel meer – wat uiteindelijk leidt tot een grotere omzetgroei.