Doei doei
digitaal drama

Hallo, webdesign wonderland

Kiekeboe, Killer Design!

We maken je digitaal onweerstaanbaar.

Jij hebt een visie, een doel en een ongelooflijke drang om te groeien. Je wilt niet luidruchtiger zijn, maar effectiever communiceren. Je wilt jouw merk en diensten presenteren op een elegante en effectieve manier. Met ‘Website Remake’ duiken we vanaf dag één in actie, zonder vast te lopen in perfectie. Gestructureerd en met volledige focus werken we samen naar een vernieuwde website die al in de eerste week voor meer interactie, engagement en potentiële klanten zorgt. Stel je voor wat er gebeurt wanneer jouw website echt voor jou gaat werken!

Herkenbaar?

 • Je hebt een onmiskenbare visie voor je merk, maar zodra het aankomt op het overbrengen daarvan via je website, raak je de draad kwijt.

 • Je overweegt regelmatig om je website te updaten, maar de angst voor technische problemen of een slechtere gebruikerservaring houdt je tegen.

 • Je spendeert uren aan het perfectioneren van een webpagina, herziet het design keer op keer, en twijfelt of je wel de juiste boodschap overbrengt.

 • Je hebt geen tekort aan visuele inspiratie en ideeën voor je website, maar het omzetten naar een samenhangend en verkopend design stel je liever uit.

 • Je website weerspiegelt jouw passie en creativiteit, maar bezoekers raken verdwaald, onzeker over wat je nu precies aanbiedt en voor wie je website bedoeld is.

Succesverhalen

Vastgoedbeheerteam

Ontdek nu onze sprankelende en innovatieve website voor het vastgoedbeheerteam. Een complete make-over die jouw vastgoedbeheer naar nieuwe hoogten tilt.

 

 

 

 

 

 Meer info

Schone lucht

Het “Schone Lucht” project streeft naar het bevorderen van schone lucht in grote steden in België. En nu introduceren ze de splinternieuwe website! We hebben drie prachtige Figma ontwerpen gemaakt waaruit ze konden kiezen. Na het maken van de keuze zijn we meteen aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website.
 

Meer info

Interact Law

Betreed de wereld van grenzeloze juridische mogelijkheden met de gloednieuwe website voor Interact Law. We hebben een krachtige webstrategie ontwikkeld en hebben een website gemaakt die de essentie van Interact Law vastlegt.

 

 

 

 

 

 Meer info

Experts live

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van de Microsoft IT Conference met hun gloednieuwe website. Het is dé bron om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en updates. Of je nu een technologisch genie bent of nieuwsgierig bent naar de IT-wereld, Microsoft’s conferentie biedt voor ieder wat wils. Neem vandaag nog een kijkje op de sprankelende Experts Live-website en ontdek de magie van de vernieuwde site.

Meer info

Jouw site, jouw budget

Zie ons voorbeeld en vraag je eigen voorstel aan

Bang voor een prijsschok?

Relax, en check ons ongecensureerde rekenvoorbeeld!

$

Per maand

Drie maandelijkse betalingen

Ontwerp en ontwikkeling van een eenvoudige en professionele responsieve website (maximaal 5 pagina’s).

Basis blog + blog overzicht.

Contactformulier voor eenvoudige interactie met de bezoekers.

Eenmalige basis SEO-optimalisatie voor zoekmachinevriendelijkheid.

Incl. ultra-overdrive pakket

€325,-

Betaal in 1 keer

+ extra bonus

Ontwerp en ontwikkeling van een eenvoudige en professionele responsieve website (maximaal 5 pagina’s).

Basis blog + blog overzicht.

Contactformulier voor eenvoudige interactie met de bezoekers.

Eenmalige basis SEO-optimalisatie voor zoekmachinevriendelijkheid.

Incl. ultra-overdrive pakket

€ 899,-

Ultra-Overdrive Pakket

Meer dan alleen je website, maar ALLES wat je nog meer verlangt

 • Algemene voorwaarden en Privacy verklaring plaatsen wij gratis op de website.
 • Online basis WordPress training (t.w.v. € 97,-) . Dé manier om je website beter te leren kennen en wijzigingen aan te brengen. Life-time toegang.
 • Life-time toegang tot het Divi thema voor jouw nieuwe website. Inclusief bijbehorende update voor het Divi thema. T.w.v. € 249,-. Wil je dat wij jouw website met een ander thema maken, laat dat dan vooraf aan ons weten. Wij hebben uitgebreide kennis van elk thema.
 • Tools en tips van de experts om jouw website tot een succes te maken.
  T.w.v. meer dan € 1200,-. Bekijk alle trainingen hier: https://www.websiteremake.nl/online-zichtbaar-zijn/
 • Helemaal SEO geoptimaliseerd
 • Digitale website planner twv € 19,95
 • Elke website die wij bouwen? Een perfecte mix van UX en UI design. UX gaat over de gebruikerservaring; hoe het voelt. UI gaat over het uiterlijk; hoe het eruit ziet.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.

Contact

7 + 10 =