Welkom bij Website Remake

Jouw Toegang tot Professionele Websites voor Minder!

Ben je op zoek naar een betaalbare website met een professionele uitstraling die bovenaan Google staat en echte resultaten oplevert? Zoek niet verder! Bij Website Remake bieden we je meer dan alleen een website.

Uniek Webdesign voor Jou

Bij Website Remake geloven we in individualiteit. Jouw website moet een weerspiegeling zijn van jouw visie en doelen. Onze getalenteerde ontwerpers werken nauw met je samen om een uniek ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw merk.

Eenvoudig en Betaalbaar

Wil je snel en betaalbaar een professionele website laten maken? Ons actieplan voor een nieuwe website is precies wat je nodig hebt! Voor slechts € 34,95 per maand krijg je een complete website, inclusief hosting en onderhoud. En als bonus, kun je na het eerste jaar op elk moment opzeggen met slechts 7 dagen opzegtermijn.

Geen Gedoe, Alles Inclusief

Bij Website Remake nemen we al het technische gedoe uit handen. Voor slechts € 34,95 per maand bouwen, onderhouden en hosten we je website. We zorgen voor regelmatige updates en maken backups, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf. En het beste van alles, er zijn geen opstartkosten!

Snel Online en Klantgericht

We begrijpen dat tijd kostbaar is. Zodra we alle benodigde informatie van jou hebben, staat je eerste versie binnen 3 werkdagen online. Daarna geven we je de kans om wijzigingen door te voeren. Meestal duurt het niet langer dan 2 weken voordat je tevreden bent met je nieuwe website.

Waarom Wij?

  • Goede Prijs: We bieden de beste prijs in Nederland voor complete websites.
  • Geweldig Design: Onze ontwerpers zorgen voor een aantrekkelijk en functioneel ontwerp.
  • Goed Vindbaar in Google: We optimaliseren je website voor maximale zichtbaarheid.

Zelf Je Website Beheren

Nadat je website is opgeleverd, staan we nog steeds voor je klaar. Je kunt eenvoudig zelf je website beheren, waar en wanneer je maar wilt.

Laat je Verhaal Horen

Heb je een verhaal te vertellen of wil je je producten en diensten verkopen? Wij maken het mogelijk. Waar wacht je nog op?

Bij Website Remake gaan we verder dan alleen het maken van websites; we creëren digitale ervaringen die indruk maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.

Contact

6 + 12 =