Werk jij B2B?10 redenen waarom Leadinfo een must-have is.

Als je in de B2B-wereld (business to business) werkt, weet je hoe belangrijk het is om potentiële klanten te vinden en te converteren. Het kan echter een uitdaging zijn om te weten wie er op jouw website komt en hoe je contact met hen kunt opnemen. Gelukkig is er een tool die hierbij kan helpen: Leadinfo. Hieronder vindt u 10 redenen waarom je ECHT niet zonder Leadinfo kunt als u in de B2B-wereld werkt.

 

Leadinfo
Zie wie er op je website komt

1. Identificeer bezoekers van jouw website: Met Leadinfo kunt je zien welke bedrijven jouw website bezoeken en welke pagina’s ze bekijken.

2. Real-time meldingen: je ontvangt direct een melding wanneer een nieuw bedrijf jouw website bezoekt, zodat je snel actie kunt ondernemen.

3. Verzamel contactgegevens: Met Leadinfo kunt je eenvoudig contactgegevens verzamelen van de bedrijven die jouw website bezoeken, zodat je ze gemakkelijk kunt benaderen.

4. Wereldwijde database: Leadinfo heeft een wereldwijde database van meer dan 220 miljoen bedrijven in meer dan 200 landen, waardoor je potentiële klanten over de hele wereld kunt vinden.

5. Integratie met andere tools: Leadinfo kan worden geïntegreerd met andere tools zoals HubSpot en Salesforce, waardoor het nog gemakkelijker wordt om leads te converteren.

6. Personalisatie: Met de informatie die Leadinfo biedt, kun je gepersonaliseerde content maken voor potentiële klanten die jouw website hebben bezocht.

7. Bespaar tijd en geld: Door gebruik te maken van Leadinfo bespaart u tijd en geld omdat u gerichter leads kunt benaderen en minder tijd kwijt bent aan koude acquisitie.

 

partner-leadinfo
paginasnelheid
8. Analyseer resultaten: Met de rapportages van Leadinfo kun je zien welke bedrijven interesse hebben getoond in jouw product of dienst en hoe succesvol jouw marketingcampagnes zijn geweest.

9. Automatisering: Door gebruik te maken van automatiseringstools zoals workflows kun je efficiënter leads converteren naar klanten.

10. Klantenservice: De klantenservice van Leadinfo staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij het gebruik van hun tool.

Hoe ik Leadinfo gebruik? Ik heb een trigger ingesteld in Leadinfo. Zo ontvang ik direct een e-mail als er een nieuwe bezoeker op de website is. Ook heb ik een trigger ingesteld in Zapier. Zapier heb ik met Active campaign, volg je het nog;). Zo ontvangt elke bezoeker een vriendelijke email. Waarin staat of ze alles hebben kunnen vinden. Hulp nodig om de instellingen goed te zetten van al deze systemen? Stuur gerust even een chat bericht.

Nog meer toffe en inspirerende blogs

De Ultieme Gids voor Effectief Website Planning

De Ultieme Gids voor Effectief Website Planning

Geen Stap Vergeten met Onze Website Planner Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint met het bouwen van je online aanwezigheid, een goed doordachte website is essentieel voor succes in het digitale tijdperk. Het proces van het creëren van een website...

Het belang van een veilige WordPress website

Het belang van een veilige WordPress website

In het huidige tijdperk van digitalisering is je online aanwezigheid van onschatbare waarde. Als eigenaar van een WordPress-website geniet je van het gemak en de kracht van een van 's werelds meest populaire content management systemen. Maar te midden van al die...

Continu Werken aan SEO

Continu Werken aan SEO

In het digitale tijdperk waarin we leven, is een sterke online aanwezigheid voor bedrijven en individuen van onschatbare waarde geworden. Het hebben van een goed ontworpen website is niet alleen een visitekaartje voor je merk, maar ook een krachtig instrument om je...