App nodig? 

Aangepast ontwerp

Ervaren team

Voortdurende ondersteuning

Kwaliteitsborging

User-expierence-website

📱👨‍💻 Op zoek naar een geweldige app

Wil jij een fantastische mobiele app ontwikkelen die geschikt is voor zowel Android als iOS? Zoek niet verder! Wij zijn dé partij die jou kan helpen bij het ontwerpen en maken van jouw app.

Wij werken met Figma, het meest geavanceerde ontwerpplatform dat er op dit moment is. Hiermee kunnen we jouw app op een professionele en gestroomlijnde manier ontwerpen en visualiseren. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf hebt, wij begrijpen dat jouw app jouw visitekaartje is. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw app niet alleen er goed uitziet, maar ook goed functioneert.

Vragen of een kennismaking inplannen? Gebruik onze chatfunctie, wij reageren heel snel. 

Ontwerp, Ontwikkel, Publiceer

v

Design: Ons team van experts zal het design van jouw app maken. Na jouw goedkeuring zullen we doorgaan naar de volgende stap.

Ontwikkeling: We ontwikkelen jouw app en testen deze grondig om eventuele problemen op te sporen voordat we deze publiceren in de app store.

Publicatie: Nadat de app is ontwikkeld en getest, zullen we deze publiceren in de app store. We zorgen ervoor dat de app voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en goed wordt ontvangen door gebruikers.

“Apps are not just lines of code, they are your company’s heartbeat in the palm of your customers’ hands “

UX-design

Van idee tot app 🚀

Onze werkwijze is eenvoudig en effectief. We beginnen met een grondige analyse van jouw ideeën en behoeften, zodat we een app op maat kunnen maken die perfect past bij jouw wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de app, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en methodologieën.

Design

Figma is een populaire online tool die gebruikt wordt voor het ontwerpen van o.a. apps. Het is een zeer veelzijdige en krachtige tool die ons in staat stelt om op efficiënte wijze hoogwaardige digitale ontwerpen te maken en te delen. 

UX-design

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.